Angry Bird Röd

Ytterligare en figur ur spelet Angry Bird som jag gjort klart.
Mönstet hittade jag Här.

Mop-Topz troll

Visst är dessa söta? Kan inte sluta virka dom, det kommer bli en hel by av dom till slut! Kommer nog att göra en i varje fär jag har hemma och då blir det många.Dessa två fick Annica och Kim i födelsedagspresent i efterskott. Den ena hade lite mycket att bära så den fick en korg på ryggen till hjälp. Ett lite roligare sätt att ge bort pengar på tyckte jag. Mönster hittade jag Här.

Oreo kex

Några kex man verkligen inte blir fet av är ett fat med dessa söta oreo kex.

Mönstret hittade jag Här och Här fast jag lade till ett varv för att få dom lite större eftersom jag nog använde tunnare garn än de som gjorde mönstret hade gjort.

Godisrullar

Godis är gott! Dessa varar i evighet och är som socker för ögat.

Mönstret är mitt eget som jag komm på när jag handlade och såg reklam för haribos godisrullar och tänkte att det borde inte vara så svårt att virka. Det var busenkelt.

v1 lägg upp 150 lm eller tills remsan får önskad längd.
v2 virka fm
v3 virka fm

Fäst trådarna, limma fast en pärla i ena ändan och låt torka lite. Lägg en sträng lim på resten av bandet och rulla ihop. Klart!

Angry Bird Gul

Blev klar med ytterligare en figur från spelet Angry Bird, den Gula. Den ser verkligen arg ut.
.

Mönster hittade jag här.
.
 
Framifrån                     Sidan

Angry Bird Blå

Såg de här på nätet och var bara tvungen att göra dom. Här är den första i serien från spelet Angry Bird. Den blå.

Mönstret hittade jag här.


Minecraft figur Creeper

Minecraft figuren Creeper


Den här lilla otäckingen fick David när han fyllde år. Den blev mycket uppskattad. Ska se om jag kan skapa några fler figurer från spelet. Det var lite knepigt att forma till frigoliten för det skräpar väldigt mycket och det var svårt att få skarpa kanter med alla bubblor i. Men till slut så fick jag till det, skam den som ger sej. Mönstret hittade jag här.