Presentation av mej

Jag är en kvinna mitt i livet som nyss återupptäckt virkningen genom amigurumis. Jag blev helt fast för dessa små söta figurer, för att inte tala om alla dessa bakverk och växter. Det är helt otroligt vad mycket kul mönster det finns på nätet, både gratis och att köpa. Har samlat på mej många så nu är det nästan svårt att välja vad jag skall virka.
 
Jag bor i ett gammalt mejeri på varaslätten med min familj. När jag inte virkar så pysslar jag hemma, går på gym där jag tränar Bodypump och Core eller tar en ridtur. På sommaren går jag gätna långa promenader på grusvägarna eller njuter/jobbar i trädgården.
 
Mia
 
 Ny bloggdesign!

Nu har min blogg fått nytt utseende! Tyckte att den var lite grillig innan så jag frågade Linda om hon kunde fixa en ny lagom design. Det kunde hon, men tyvärr så funkade inte design-koderna på hennes dator så jag fick hitta en gratis design på nätet istället och jag tyckte denna var finast. Den har inte en massa onödigt krull och tjafs, utan är lugn och stilren. Kanske lite tråkig men då tar den inte focus från mina inlägg.

Guldlock

Här är en docka jag gjort i en virk-a-long på amigurumi i fokus, där kommer hon att få flera syskon.
 
Mönster hittade jag Här och klicka på länken från lilla-icka.

Succulentgrupp 2

Ytterligare en grupp med Succulenter blev klar i helgen.
 
 
Här är alla tillsammans i en stor kruka...
 
   
... och var för sej i en liten kruka.
 
Mönster hittade jag Här.
 
 
 

Succulentgrupp 1

Några växter till som inte behöver vattnas, denna sortens växter kan till och med jag lyckas med i verkligt utförande.
 
 
Och här är de i enskild kruka.
   
 
Mönster hittade jag här.