Virkverk till salu

Det har blivit ganska många virkverk hemma på hyllorna nu. Det börjar bli ont om plats för alla figurer, växter och bakverk. Därför tänkte jag sälja till de som så önskar. De som finns presenterade här på bloggen är till salu (om de finns kvar) och flyttar gärna till ett nytt hem för att sprida lite glädje. Jag skriver inte ut priser utan ni får höra av er om ni är intresserade av någon speciell så meddelar jag priset.

Virkad Polisbil

En del personer drar sej inte för att starta stora projekt. Här är några i Finland som gjort en polisbil i naturlig storlek! Helt otroligt att de fått med ALLA detaljer, och så lika originalet dessutom! På håll så ser den ju nästan äkta ut. Tror inte att jag skulle vilja börja på något så stort arbete. Fast är man några stycken som hjälps åt så kanske det går. Men som sagt, inget för mej.
Kolla in den här länken http://www.novita.fi/blogit/576167
 

Pingvin

Mönstret till den här söta pingvinen hittade min mamma i Hemmets Veckotidning nr4 2013 och skickade med snigelposten till mej. Den var så bedårande söt att jag bara måste prova att göra en. Så här blev min. Jag använde ett tunnt ullgarn  i lämpliga förger som jag sedan borstade så den blev lite luddig.