Blomster tavla nr 3: Narcisser

Här är en till tavla med virkade blommor, denna gången blev det några Narcisser (Påsk- och Pingstliljor) ur boken som jag presenterade i första inlägget med blomster tavlor.
 Framifrån...
...och från sidan.
 

Kanin med långa öron

I våras gjorde jag en Kanin som var med i en virk-along på amigurumiifokus. Jag tog med mej några virkverk till lappteknik kursen och kaninen fick genast ett nytt hem. Kort där efter så fick jag en beställning på ytterligare en kanin att ha i reserv ifall "Nino" skulle komma bort. Det är alltid kul att glädja någon särskilt om det är en liten person. Så det är klart att jag ville göra ett syskon till Nino. Garnet som Nino var gjod av hade tyvärr utgått men jag hittade ett annat lika fint.
 
 
 

Blomster tavla nr 2: Pensé

Här är en till tavla med virkade blommor, denna gången blev det en Pensé ur boken jag presenterade i första inlägget med blomstertavla.
 
Framifrån...
...och från sidan.
 

Kultur Afta i Vara

I fredags kväll deltog jag i Kultur Afta i Vara med mina tavlor och virkverk som jag visade upp på Digitalbutiken Vara. Det kom många som både tittade och frågade om mina virkverk.
 
(mobil bilden går tyvärr inte att vända rätt av någon konstig anledning, hur mycket jag än försöker. Ni får vrida på huvudet istället)

Vara Konstrunda

I helgen deltog jag med mina tavlor och virkverk på Vara konstrunda. Hela helgen var det kanon väder och det bidrog säkert till att antalet besökare blev så många. På lördagen var det även skördemarknad i Vara och då var det många ute i det sköna vädret bland butiker och knallar på torget. Kan tänka att många passade på att vara lite kulturella kolla på lite konst runt om i kommunen.
 
Folderns första sida.
Karta som visar vart alla utställare finns. Den som ville se alla hade nog två hektiska dagar, fast de flesta valde säker ut de utställare som verkade mest intressanta att titta på.
 
Här är några bilder från fredagens mingel på samlingsutställningen i Församlingshemmet där alla deltagande utställare deltog och visade var sitt verk.
Här är hänger min tavla, Röd papegoja.
 
 
Kvartersgården HSB, där jag ställde ut mina tavlor och virkverk tillsammans med 6 andra konstnärer. (Alf Larsson, Lisbeth Åkesson, Anna-Karin Karlsson, Maria Brorsdotter, Barbro Andreasson, Mona Mathsén)
Mina tavlor från vänster: "Mjölkbord vid rapsåker", "Antens järnväg", "Vinranka", "Torpet", "Lökar".
Tavlor från vänster: "Blomsterkanna", "Tittut", "Klosstorn", "Belladonna", "Bokhylla", "Klosspyramid".
Mina virkverk