Maränger

Maränger är söta och goda, dessa är garanterat sockerfria. Mönster är från Candy Magazine 10, en är gjordhelt efter mönstret de andra två varierade jag lite för att testa hur det blev. Den ena har jag virkat halvstolparna i bakre luftmaskbågen istället för främre och den andra har jag virkat 2pop (2 stolpar som är ihopvirkade) istället för halvstolpar iövrigt enligt mönster.
 

Drömrulltårta

 
Den här rulltårtan i ätbar variant är en av mina favoriter, så när jag fick tag i ett mönster så ville jag genast testa och se hur den blev.  Detta är min variant på mönstret som finns i Candy Magazin 10 från Svarta Fåret.

Väska av kaffepaket

Har länge velat ha en väska av kaffepaket. Nu äntligen har jag en. Beställde den via en kollega på jobbet. Blev så inspirerad av den att jag börjat samla paket för att senare kunna testa att göra en liknande senare. Måste bara leta reda på hur jag bäst skall gå tillväga så den blir bra. Tänker nog även spara på påsar från kattmat också, för de har lite roligare färger. Så det kanske blir en väska med lite blandat material. Kul att göra något användbart av sådant som ändå skall slängas. Det kallar jag återbruk!
 
Närbild.

Makroner

Virkade Makroner. Färgerna kan ju varieras ganska mycket om man har lust.Mönstret hittade jag i Candy Magazine 10 från Svarta Fåret.