Mössa med Monark-märke

För ett tag sedan så visade jag ett Monark-märke som jag virkat. Nyligen så fick jag ytterligare ett brev på posten. Denna gång innehöll det en vanlig svart mössa. Nu var det bara att sy fast märket. Tyvärr var det ingen hemma som ville vara modell och visa resultatet, men kära gamla Teddy fanns i närheten och han ställde gärna upp.
 
Så här blev mössan, märket passade bäst att sätta på sidan eftersom det sitter så på MC´n
Nu ska mössan få åka iväg med Posten, både Teddy och jag hoppas att beställaren blir lika nöjd med resultatet som jag. Det här var ett kul, utmanande och annoulunda projekt att göra. Får se om det blir liknande projekt framöver. 
 
.

Hjul mönstrad virkning

Här är ytterligare en teknik från Drops som jag testat. Kul, grafiskt och enkelt. Ser lite retro ut, särskilt om jag byter till brunt och orange. Får se vad jag kan göra i denna tekniken. Kanske en liten filt lagom till en barnvagn? Tror det finns någon i närheten som snart kan behöva en. 
 
Så här blev min test ruta...
 
...närbild.
 

Relief virkning

Här är ytterligare en teknik från Drops som jag testat. Så här blev mitt försök. Återstår att fundera vad jag ska göra i tekniken. Kanske grytlapp eller disktrasa.
 
Framsida...
 
...närbild...
 
...baksida närbild.
 

Syfestival till hösten

Jaha, nu vet jag vad jag ska göra till hösten. Syfestivalen i Borås! Här kan jag säkert hitta en hel del trevliga garner mm till mitt hantverk. Ska fråga runt hemikring om någon vill åka med, alltid kul med sällskap.Syfestivalen
(bild från 2014 på deras sida)
Syfestivalen
(bild från 2014 på deras hemsida)
 
 
 

Stjärn mönstrad virkning

 Här är ytterligare ett test på en virkteknik jag testat. Mönster och video hittade jag åter igen på Drops sida. Denna teknik var enkel och lätt att komma ihåg och det blir ett fint mönster av en massa stjärnor.
 
 
...närbild.
 Nu blir det sama roliga problem som med de andra teknikerna att tänka ut vad jag ska använda den till.
 

Näver virkning

Här är ytterligare ett test på en virkteknik jag testat. Mönster och video hittade jag åter igen på Drops sida. Denna teknik var enkel och lätt att komma ihåg och det blir ett effektfullt mönster som ger en illusion av flät mönster.
 
Nu gäller det bara att fundera vad jag ska göra i tekniken.