Blomster tavla nr 1: Liljekonvalj

I söndags valde min mamma att fira sin 70-årsdag trots att hon fyller år först om 3 månader med motiveringen "jag har alltid velat fylla år på våren". En aldeles utmärkt motivering tycker jag. Alla hennes önskningar för dagen slog in för hon hade önskat sej bra väder, blommor till altanen och trevliga gäster.
 
Vädergudarna kom med strålande sol hela em-kvällen, de trevliga gästerna kom med blommor eller något annat litet. Av min familj fick hon en Fuchia i ampel.
 
Eftersom jag tidigare fått en bok av henne med mönster på olika blommor så tyckte jag att det passade bra att virka något. Jag fastnade för Liljekonvalj som jag vet att hon gillar. Kruxet var bara att jag inte visste vad jag skulle göra med de färdiga blommorna som inte kunde stå för sej själva utan bara slokade. Till slut kom jag på att sy fast dom på en kartong och göra en tavla. 
 
Blev så nöjd med resultatet att jag har bestämt mej för att göra en tavla av varje blomma ur boken. Så håll utkik efter kommande inlägg med tavlor framöver.
 
Funderar på att även köpa etterligare en bok av sama författare med ännu fler mönster att göra tavlor av.
 

» Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: