Hantverksmässa Nossebro

I söndags (27/10) ställde jag ut mina virkverk på Hantverksmässa i Nossebro. Den besöktes tyvärr inte av så många så försäljningen blev liten. Fick inte ens ihop till bordshyran. Men jag fick visat mina alster i alla fall, och det var många barn som tyckte om det jag gjort. Lokaltidningen var där och ställde lite frågor. Han tyckte om mina bakverk och ville att jag skulle posera på bild med dom.
 
Här är några fler bilder på utställare i samma lokal där jag ställde ut (det fanns två lokaler).
 
 
 
 
 
 
 
 Igår (28/10) var jag med i tidningen tillsammans med några till från vedum. Det visade sej att var 5:e utställare var från vedum, Kreativa Vedum! Jag var med på två bilder och reporten hade skrivit ganska mycket om mitt arbete med amigurumi. Kul :-)
 
 
 

Små ugglor i nyckelring

 
 
 
Små söta ugglor som passade perfekt att sätta fast en nyckelring på.
 
Mönster hittade jag Här fast ögonrundlarna skulle egentligen varit i filt men det hade jag inget hemma. Så jag fick ta det som fanns hemma och göra de av garn istället, och det funkade ju lika bra.
 

Bläckfiskar till neontalbebisar del 3

 Ytterligare tre bläckisar är klara för leverans till en neontalavdelning. Den här gången blev de lite knasiga, med massor av olika färger. Två är gjorda i garnen jag fyndade på loppisen för ett tag sedan, en är gjord i alla färger som jag gjort de tidigare bläckisarna i.
 

Bläckfisk till Neontal bebisar del 2

Fick via forumet "Amiguruni i fokus" reda på insamlingen till landets alla avdelningar för förtidigt födda barn som önskar gosiga bläckfiskar till de små. Klart jag vill vara med och göra en insats.
 
 Här är de nästa tre som får åka iväg och göra en liten person glad.
 
 
 
 
 
 Mönster och kontaktpersoner hittade jag Här.